Sportvasten en Detox 10-daagse!

Geen dieet, bewezen lifestyle concepten.

Beide lifestyle concepten duren 10 dagen en zorgen voor een reset van jouw lichaam. Sportvasten is een programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een LDPT coach. Het is erg effectief om veel vet te verbranden (90% van het afgevallen gewicht is vet) en je stofwisseling te verbeteren d.m.v. vasten, sporten en uitgebalanceerde supplementen. Vasten zorgt hierbij ook voor aanmaak van testosteron waardoor spieren niet worden afgebroken. Samen met jouw LDPT coach train je in 10 dagen je lichaam de metabole switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Daarna ga je het natraject in.

Tijdens de 10-daagse kan je optioneel bij ons sporten wanneer het jou uitkomt. Met onze Personal Trainers train jij naar jouw doel onder professionele begeleiding. Tijdens het natraject kan je ook kiezen om wekelijks een personal training sessie bij ons te boeken. Zeer doelgericht en ook eens nog erg gezellig en motiverend.

LDPT coaches

Vegan Flex is een complete 10-daagse detox-kuur.

Je lichaam gaat effectiever ontgiften d.m.v. veel gezonde voeding, beweging en aanvullende voedingssupplementen. Dat zorgt niet alleen voor een fitter lichaam, maar ook voor meer energie, betere darmwerking en een mooiere huid! Bijkomend voordeel is een gewichtverlies van 2-3 kg.

Ben jij klaar om je lichaam te transformeren?

Maak direct een afspraak, dan kijken we samen naar het programma dat het best bij jou past. Weet je zelf al precies welk programma je wilt volgen? Neem dan contact op en vertel ons welk programma je wilt volgen.

Klaar voor een gezond lijf?

Samen zoeken we naar de training die het best bij jou past!