team LDPT

deelnemers aan het woord

 • Mijn ervaring met Leendert is erg positief. Hij neemt zijn vak serieus, is lekker fanatiek en gepassioneerd met zijn trainingen bezig en weet mij op een prettige en humoristische wijze te stimuleren. Ik kan soms lui zijn en door de afspraken met hem weet ik een goed ritme op te bouwen. Hij heeft een erg gevarieerde trainingsstof en weet wat ik op dat moment nodig heb ook omdat ik diabetes heb. Hij luistert en stemt zijn programma af op mijn wensen. Mijn houding is verbeterd, ik sta en loop rechter op. In korte tijd ga ik echt vooruit en train ik met plezier!

  Duco Hoek
  Duco Hoek Enschede
 • Ik koos voor LDPT en ben inmiddels 38 kilo afgevallen en een andere IK geworden zowel fysiek als mentaal. Super blij en dankbaar! Deze week een half jaar geleden stond ik op een tweesprong. Ik koos voor LDPT. Ik ben inmiddels 38 kilo afgevallen en een andere IK geworden zowel fysiek als mentaal. Super bedankt . Zonder jullie was ik echt niet zover gekomen.

  Carla Haveman
  Carla Haveman Enschede
 • „Na het sportvasten ben ik veel vitaler en heb meer energie. Ook heb ik gezonde voeding opnieuw leren waarderen.” Na 4 weken was het afgenomen gewicht zelfs 5 kg en de buikomvang was met 6 cm verminderd. Na 3 maanden was dit zelfs 7,3 kg en de buikomvang -10 cm.

  Michel Jansen
  Michel Jansen Hoofd Trainer FcTwente
 • In oktober 2012 is mijn leven veranderd!! Ik woog 138 kg en ik moest overal veel moeite voor doen. Eén van mijn hobby’s is het wandelen in de bergen. Meerdaagse tochten en.. bepakking. Dit was zwaar voor mij! Door het enthousiasme en de toewijding van mijn LDPT coach ben ik nu, na een jaar, 25 kilo lichter, vitaler en gezonder dan ooit! Onlangs heb ik weer een meerdaagse huttentocht gelopen en…ik was niet te stoppen! Wat een conditie en een power. Heerlijk!! Ik word dit jaar 50 jaar en voel me beter dan ooit.

  Richard de Jong
  Richard de Jong Enschede
 • Mijn ervaring met LDPT is top. Je eigen personal trainer is er voor jou maar ook de andere 7  personal trainers zijn betrokken!  Er is veel variatie in de trainingen. Mijn resultaat is goed, ik val af en word fitter met de trainingen van LDPT en het voedingsplan.
  Er heerst een huiskamer sfeer in een professionele omgeving en het is fijn om er te trainen.
  “Dikke aanrader”
  Manuel Vazquez Enschede
man

Trainingen

contact

WeCreativez WhatsApp Support
Ons team zit dagelijks voor je klaar.